Massages

Voetreflexzone massage
Alle delen van het lichaam, zoals de huid, de spieren, de botten, zenuwen en alle organen hebben een reflexzone op de voet. De voet weerspiegelt dus het hele lichaam. Door massage van de reflexzones kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven.

Lees meer

Hotstone massage
Waarbij gewerkt wordt met hete stenen. Hot Stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één". De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Deze unieke therapie maakt gebruik van basalt stenen. In combinatie met aromatherapie is het een zeer ontspannende ervaring.

Rug, schouders, nek en hoofdhuidmassage
Massage werkt preventief en ontspannend bij o.a. nek-en schouderklachten. Elise Mink is breed opgeleid in massage, healing , medische basiskennis (HBO) en behandeling van psychosomatische klachten zoals migraine, prikkelbare darm , buikpijn . Door spanning die we ervaren kunnen als het ware blokkades in ons energiesysteem ontstaan, waardoor we diverse klachten kunnen krijgen.

Lees meer