Voetreflexzone massage

Wanneer blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Voetreflex massage is er dus op gebaseerd om uw lichaam te helpen genezen.
Tijdens de behandeling is het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk probeert te ontspannen, het kan zijn dat u tijdens de behandeling merkt dat u meer gaat transpireren, koud of juist warm wordt of slaperig wordt. Dit heeft te maken met het feit dat het lichaam door de voetreflex behandeling afvalstoffen kwijt raakt. Vertel de behandelaar wat u tijdens de behandeling ervaart.  Na de behandeling is het goed om veel water te drinken om zo het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren.

Voetreflexzone massage, verwenbehandeling

Heeft u op dit moment geen specifieke klachten, maar wilt u toch graag kennismaken met voetreflex, kunt u een voeten verwenbehandeling ondergaan. Bij deze behandeling gaat het vooral om ontspanning. Middels diverse massagetechnieken die op de voeten worden toegepast worden de belangrijkste zones op de voeten gemasseerd. Deze behandeling is een ware weldaad voor uw voeten! Deze massage is ook mogelijk tijdens de schoonheidsbehandeling.